25. travnja 2018

URS Adriatica – Vaš partner u certifikaciji

URS Adriatica je certifikacijska kuća koja je s radom na području RH i zemalja regije počela u travnju 2012. godine i dio je URS Holdings grupe, britanske certifikacijske kuće koja, preko svojih podružnica, u svijetu ima preko 25 000 certificiranih klijenata i više od 40 000 izdanih certifikata.

U Hrvatskoj i susjednim zemljama je više od 130 klijenata prepoznalo kvalitetu usluge ove certifikacijske kuće, koja je izdala više od 200 certifikata po različitim normama, a certificirali su i brojne klijente na području BBŽ. URS Adriatica pokriva područje jadranske regije, uz Republiku Hrvatsku certificiraju i na području Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore.

U ponudi imaju širok opseg usluga, od certifikacije sustava upravljanja i proizvoda, do usluga edukacije i inspekcije. Valja napomenuti da su najčešći certifikati sustava upravljanja kvalitetom (ISO 9001), sustava upravljanja okolišem (ISO 14001) i sustava upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja (OHSAS 18001), ali sve je više i certifikata sustava upravljanja informacijskom sigurnošću (ISO 27001), sustava upravljanja energijom (ISO 50001) te sustava upravljanja sigurnošću hrane (ISO 22000 i HACCP).

Seminare najviše održavaju u Bjelovaru i okolici. Više o edukaciji, ali i planu edukacije za prvu polovicu 2018. možete pročitati na: https://www.urs-adriatica.com/edukacija

Za sve upite i dodatne informacije javite se putem maila ili telefonski, a pozivaju Vas i da posjetite njihovu stranicu: www.urs-adriatica.com

Ako ste zainteresirani za certifikaciju, možete popuniti on-line upitnik, na koji ćete dobiti brzi odgovor i ponudu: https://www.urs-adriatica.com/upit-za-ponudu

 

 

ZAŠTO ODABRATI URS?

  • ​​Konkurentne cijene usluga, točna i jasna kalkulacija troškova usluga – bez skrivenih troškova
  • Strogo poštivanje akreditacijskih pravila i primjenjivih normi za certifikacijska tijela – URS Holdings grupa je akreditirana od strane Britanske akreditacijske agencije – UKAS
  • Cijeli sustav certifikacije se vodi kroz CMS software, od upita klijenta do svih faza certifikacijskog ciklusa
  • Mogućnost povezivanja s drugim certificiranim klijentima, kao i korištenje drugih pogodnosti koje pruža ACB (Academy for Certified Business) – svi certificirani klijenti automatski postaju članovi ACB-a
  • Širok opseg usluga – akreditirani certifikati po različitim normama (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 50001, IATF 16949, AS 9100 i dr.)
  • Usmjerenost na klijenta i njegove potrebe – njihovi auditori provode visoko profesionalne audite na obostrano zadovoljstvo: Vas (jer ste certificirani od strane organizacije koje strogo poštuje pravila) i njih (jer su certificirali klijenta koji je implementirao sustav koji stvarno ispunjava zahtjeve normi po kojima je certificiran)

 

JESTE LI ZNALI?

 

Bjelovarsko-bilogorska županija sufinancira certifikaciju!

„Poticanje certificiranja i uvođenja sustava kvalitete kod gospodarskih subjekata“ je mjera Bjelovarsko-bilogorske županije koja će pomoći mikro i malim tvrtkama i obrtima za uvođenje sustava kvalitete u njihovo poslovanje. Riječ je o mjeri za koju je u proračunu Županije za 2018. godinu predviđen iznos od 100.000,00 kuna.

Grad Bjelovar sufinancira certifikaciju!

„Potpora za (re)certificiranje proizvoda i procesa“ je potpora Grada Bjelovara čiji je cilj stvaranje povoljnih uvjeta za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom i sukladnosti proizvoda prema međunarodno priznatim standardima i normama. Potencijalni korisnici su subjekti malog gospodarstva koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu, sa sjedištem odnosno prebivalištem na području Grada Bjelovara. Potpora za troškove uvođenja i implementacije je u visini od 50% troškova, a najviše 5.000,00 kn.

Znate li da je tranziciju na nova izdanja normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 potrebno napraviti do rujna 2018., jer nakon toga stara izdanja normi neće vrijediti?

Traže li Vas kupci ili dobavljači kontrolu kvalitete, brigu o okolišu, sigurnost na radu i zaštitu zdravlja zaposlenika?

Javite se – od URS Adriatica možete dobiti sve informaciji o postupku certifikacije, zahtjevima i troškovima.

 

United Registrar of Systems Adriatica d. o. o.

Braće Radić 23

43226 Veliko Trojstvo

info@hr.urscertification.com

043 885 030

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *