21. travnja 2018

Ugovor o poslovnoj suradnji s Večernjim listom potpisala i Bjelovarsko-bilogorska županija

Nakon potpisanog Ugovora o poslovnoj suradnji Večernjeg lista s gradovima s područja BBŽ-a, ugovor je potpisao i župan Damir Bajs u ime Bjelovarsko-bilogorske županije. Ugovor je potpisan s predsjednicom Uprave Večernjeg lista Andreom Borošić i prvo takvo izdanje izaći će u ponedjeljak 8. siječnja, 2018. godine.

Riječ je o projektu Večernjeg lista pod nazivom „Regionalna raznolikost Hrvatske kroz lokalna izdanja“ s kojim se želi pojačati svijest o decentralizaciji Republike Hrvatske i to putem objavljivanja vijesti i oživljavanja medijske prisutnosti lokalnih sredina kroz specijalizirane regionalne priloge, unutar tiskanog izdanja dnevnih novina „Večernji list.“

Na taj način vijesti, događanja i zanimljive teme iz cijele Bjelovarsko-bilogorske županije bit će objavljivana svakog ponedjeljka u Večernjem listu na formatu jedne stranice, ali i članci tijekom tjedna. Dodatna je to promocija Bjelovarsko-bilogorske županije na još jednom nacionalnom mediju, a posebice je to važno za sve gospodarske, turističke i društvene teme, te praćenje događanja iz civilnog društva te kulture i sporta našega kraja.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *