22. svibnja 2018

Udruga ZADOVOLJNA ŽENA održala prvu Skupštinu i prvo druženje povodom Dana žena

Redovnu Skupštinu održala je bjelovarska Udruga “ZADOVOLJNA ŽENA” u subotu, 10. ožujka u restoranu “Šenoa”. Nakon službenog djela, žene su nastavile obilježavanje Međunarodnog dana žena kroz zabavu i druženje.

Riječ je o novoosnovanoj udruzi koja već broji 40-tak članica i prema riječima predsjednice Udruge Mirele Štefinec-Plavac, broj članica raste iz dana u dan.

– Tek smo osnovane, a broj članica je svakim danom sve veći što pokazuje i naziv naše Udruge “Zadovoljna žena”. Cilj nam je samo jedan podići razinu društvene svijesti o ulozi žena u današnjem društvu. Žene su pune ideja i planova, aktivne su na svim poljima, a  s druge strane zaspostavljene i neprimjećene. Stoga se postavlja pitanje ZAŠTO?  Odgovor je da moramo djelovati više i jače na području grada i županije, pojasnila je predsjednica Udruge.

Sudeći prema broju članova i zadovoljstvu ovih žena, vjerujemo da će sve aktivnosti  biti primjećene, a dokaz je podrška Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije što je vidljivo i na prvom okupljanju žena gdje je došao gradonačelnik grada Bjelovara Dario Hrebak i zamjenica župana Bojana Hribljan.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *