26. travnja 2018

Udruga za autizam Bjelovar predstavila kalendar djece korisnika udruge

Udruga za autizam održala u ponedjeljak 18. prosinca tiskovnu konferenciju i promociju svog kalendara. Kalendar je rezultat projekta „Drugačiji – ne manje vrijedni“, za koji su dobili potporu HEP-a.

Kristina Hohoš, predsjednica Udruge za autizam Bjelovar

– Drago nam je što kalendar sadrži radove naše djece korisnika, a on je rezultat projekta za koji smo dobili novac prijavivši se na natječaj HEP-a. Sredstva koja smo ostvarili ujedno su financirala dosta sati rehabilitacijskog rada, i kroz kalendar pokazali što naša djeca mogu napraviti kad se redovito s njima radi. Uz podršku svaki pojedinac s autizmom može postati dio društva i to smo željeli dokazati, rekla je predsjednica Udruge za autizam Bjelovar Kristina Hohoš.

Promocija kalendara ujedno je bila prilika za domjenak za sve koji su u protekloj godini donacijama, podrškom i volonterskim radom pružili podršku Udruzi za autizam. Među uzvanicima je bila i zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić-Erjavec.

Valna Bastijančić Erjavec, zamjenica gradonačelnika Grada Bjelovara

– Ovo je udruga koja jako puno radi i nas izuzetno jako veseli što sve novčane programe ne traži samo iz proračuna već se aktivno prijavljuje na sve programe i natječaje. Grad će i dalje sudjelovati u provedbi određenih programa i realizaciji njihovih potreba i želja koje nam postavljaju i predlažu. Slušat ćemo potrebe svih udruga, i s njima surađivati i komunicirati, kako bi se što lakše našla rješenja. Ne možemo sve odjednom, ali rješenja se mogu naći, rekla je zamjenica Bastijančić-Erjavec.

Kristina Hohoš za kraj se još jednom zahvalila Gradu Bjelovaru i svima koji su podržavali rad Udruge, pa tako i medijima. Nadasve je istaknula volontere koji dolaze pomoći.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *