22. svibnja 2018

U sklopu priredbe „Večer u muzeju“, vrtićanci plesali, glumili i pjevali za svoje sugrađane

Mališani iz Dječjeg vrtića Bjelovar, u srijedu navečer održali su priredbu „Večer u muzeju“. Za sve posjetitelje Gradskog muzeja djeca su izvela bogat program, lutkarsku predstavu „Tri praščića“, nastup zbora vrtića i ples malih balerina. Dječji vrtić Bjelovar inače svake godine organizira veselo i zabavno druženje djece, roditelja, odgojiteljica i posjetitelja, pa tako tradicionalno okupljanje nije izostalo ni ove godine. Na svoje mališane najponosniji su naravno bili njihovi roditelje i ostali članovi obitelji, kao i odgojiteljice kojima je ovo još jedno priznanje da itekako dobro obavljaju svoj posao, djecu uče pravim životnim vrijednostima i usmjeravaju ih na pravi put.

– Moram se zahvaliti ravnatelju Milanu Pavloviću što njeguje suradnju našeg vrtića i Gradskog muzeja Bjelovar. Našoj djeci na taj način omogućuje da od najranije dobi krenu u muzej, kratko je poručila ravnateljica bjelovarskog vrtića Anna Lauš.

U veselom, raspjevanom i rasplesanom ozračju, mališani su dali sve od sebe kako bi svim gostima pokazali što sve mogu, znaju i umiju. Dražesni glasići nikoga nisu ostavili ravnodušnima, već su kod posjetitelja izmamili mnoge osmijehe. Ovo lijepo druženje s djecom nije propustila niti novoizabrana zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec.

– Vi maleni ste najljepši „ukras“ našega grada. Od srca vam hvala na ovoj predivnoj priredbi, vašem trudu i radu. Odgajateljicama zahvaljujem što kod mališana razvijaju ljubav prema glazbi, stvaralaštvu, druženju te da i dalje zajedno nastavite raditi, uvažavati se i uživati, rekla je zamjenica.

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *