21. travnja 2018

U petak počinje 21. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji će otvoriti predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Još samo nekoliko dana nas dijeli od otvorenja 21. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu i manifestacije 3. Drvni svijet. Tim povodom je održana konferencija za novinare na sajamskom prostoru u Gudovcu na kojoj su prisustvovali župan Damir Bajs, gradonačelnik Dario Hrebak i direktor Bjelovarskog sajma Davorin Posavac.

 

Direktor sajma Davorin Posavac rekao je da Proljetni sajam počinje u petak, 6. travnja i traje do nedjelje, 8. travnja 2018. godine.

– Drago mi je što mogu najaviti još jedan Proljetni sajam u Gudovcu, a posebno istaknuti da je sajamski prostor potpuno rasprodan. Za ovogodišnji Sajam uredili smo novih 1200 kvadratnih metara izložbenog prostora koji je popunjen, a rezultat toga je odličan odnos s poslovnim partnerima i nadam se da će posjetitelji prepoznati poboljšanje u tom dijelu sajmovanja, rekao je Posavac i zahvalio se predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na pokroviteljstvu manifestacije.

Posavac je također istaknuo da će Proljetni međunarodni sajam okupiti izlagače iz 1o stranih  zemalja, pa će se tako na Sajmu predstaviti oko 500 izlagača.

– Program sajmovanja objavljen je detaljno na stranicama Bjelovarskog sajma, i svi koji žele doći na Proljetni sajam u Gudovac mogu pogledati događanja te izabrati ono što žele, poručio je Posavac i dodao da su se potrudili u organizaciji događaja kako bi ovaj sajam okupio ne samo poslovne ljude već cijele obitelji.

Cijene ulaznica se nisu mijenjale, pa je tako 25 kuna za odrasle, te 20 kuna za djecu od 7 do 12 godina, osobe s invaliditetom i grupne posjete (min. 20 osoba)

Za predškolsku djecu ulaz je BESPLATAN

Parking je također BESPLATAN!

Za sve posjetitelje, tvrtka Bjelovarski sajam omogućila je besplatni prijevoz autobusnom linijom svaki sat vremena s autobusnog kolodvora u Bjelovaru kroz sva tri dana sajmovanja.

Sajam je najavio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji je rekao da će Grad Bjelovar kao i dosadašnjih godina imati svoj štand na Proljetnom sajmu, a cilj im je predstaviti sve svoje proizvođače s područja grada, a prvenstveno poljoprivredne proizvođače.

_________________________________________________________________

21. Proljetni međunarodni sajam najavio je i župan Damir Bajs koji je rekao da će Gudovac ovaj vikend biti ponovno odredište svih onih koji se bave poljoprivredom.

– Prvi puta će na Proljetnom sajmu u Gudovcu biti predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović koja će otvoriti sajam uz nazočnost ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. To je samo potvrda značaja našeg sajma i činjenica je da je on međunarodno priznat, rekao je župan.

 

 

Nakon najave Proljetnog sajma, gradonačelnik Dario Hrebak  i župan Damir Bajs u pratnji direktora sajma Davorina Posavca obišli su sajamski prostor koji će u petak sajmeno zaživjeti.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *