24. svibnja 2018

U Bjelovaru otvoren preuređeni prostor Kauflanda na više od 2.500 kvadrata

Prostraniji i pregledniji prostor za ugodnu kupovinu

 

U četvrtak, 5. listopada otvoren je preuređeni prostor Kauflanda, jednog od omiljenih prodajnih lanaca u Hrvatskoj. Vlasnici Kauflanda odlučili su modernizirati prodajni prostor kako bi ga učinili privlačnijim kupcima. Tako je promijenjena koncepcija prostora na način da su paviljoni s hranom postali uočljiviji i bolje organizirani, a sve police preglednije, dok je cijeli prostor postao otvoreniji. Mnogi građani su spontano prilazili osoblju Kauflanda i govorili: ”Falili ste nam!”.

Na parkiralištu se gotovo nije moglo pronaći mjesto za automobil, a razni animatori s tablama na kojima je pisalo da je Kaufland otvoren, te manekeni i manekenke na rolama, mamili su građane. Otvorenje je tako postalo pravi mali spektakl, a po reakcijama kupaca može se reći da je Kaufland zaista jedno od omiljenih mjesta za kupnju Bjelovarčana.

Kaufland je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj. U Bjelovaru je već nekoliko godina, ali sada s puno većim prostorom od 2.500 kvadrata.  Osim velikog asortimana, Kaufland na svom preuređenom vanjskom prostoru u Bjelovaru nudi i dovoljno parkirališnih mjesta – čak više od 170, od kojih je dio natkriven.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *