21. travnja 2018

U Bjelovaru će se održati prvi Sajam cvijeća 21. i 22. travnja 2018.

BJELOVAR – U utorak, 10. travnja najavljen prvi sajam cvijeća – FLORES na konferenciji za medije koju je sazvala Hrvatska udruga poljoprivrednika, Grad Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija. Na konferenciji je prisustvovao Tihomir Jaić, predsjednik Hrvatske udruge poljoprivrednika i Jasna Daničić, potpredsjednica Hrvatske udruge poljoprivrednika, Sonja Novak, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo u Gradu Bjelovaru, Boris Tomšić, pročelnik UO za gospodarstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i zamjenik župana Neven Alić.

Prvi Sajam cvijeća u Bjelovaru održat će se 21. i 22. travnja 2018. godine, u organizaciji Hrvatske udruge poljoprivrednika, u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom komorom i partnerima Gradom Bjelovarom i Bjelovarsko-bilogorskom županijom.

Prema riječima predsjednika Hrvatske udruge poljoprivrednika Tihomira Jaića, Sajam cvijeća održat će se u središnjem gradskom parku u Bjelovaru, a sudjelovat će oko 60-tak izlagača.

– Sajam će biti izložbenog i prodajnog karaktera, a svi izlagači s područja grada Bjelovara imat će besplatan štand koji će omogućiti Grad Bjelovar. Podršku izlagačima pružit će i Bjelovarsko-bilogorska županija, rekao je Jaić i pozvao sve bjelovarske cvjećare da se odazovu na Sajam cvijeća, te sve građanke i građane da posjete prvi sajam u Bjelovaru.

U ime Grada Bjelovara, pročelnica Sonja Novak je istaknula:

_______________________________________________________________

Pročelnica Novak je najavila i nove manifestacije, a posebno je istaknula SAJAM SIRA koji će se ponovno održati u Bjelovaru.

 

__________________________________________________________________

U ime Bjelovarsko-bilogorske županije, zamjenik župana Neven Alić je rekao:

 

__________________________________________________________________

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *