21. veljače 2018

Tradicija se nastavlja: Svi foksići uspješno položili za crni pojas

Članovi Taekwondo kluba Fox, Ines i Anja Popović, te Leopold Lončar pristupili su polaganju za crni pojas pred stručnom komisijom Hrvatskog Taekwondo Saveza. Kako je FOX taekwondo škola priznata u cijeloj Europi i Hrvatskoj, te slovi za jednu od najboljih, pa su tako svi foksići uspješno položili za crni pojas te nastavili tradiciju, da niti jedan foksić nije pao na polaganju.

Dan ranije, Andrea Pacadi, Sanela Tolić Medak te Feđa Medak uspiješno su odradili seminar za trenere i voditelje, te produžili svoje licence. Bivši natjecatelj Jerko Meštrović uspiješno je položio za taekwondo suca, pa ćemo ga od sada gledati u drugoj ulozi na tatamiju.

Također, ovaj vikend se održaao prvi kriterijski turnir za ulazak u juniorsku reprezentaciju, za odlazak na Svjetsko Juniorsko Prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske Igre Mladih. Foksići su super odradili prvi turnir, te s optimizmom kreću na slijedeći turnir. Zlatnim medaljama okitili su se Viktorija Besednik  i Kevin Češljar, koji je ujedno proglašen za najboljeg juniora turnira. Tako su Viktorija i Kevin pokazali da polako sazrijevaju u ozbiljne juniore, jer su taktički odradili natjecanje na visokoj razini, što je vidljivo i na rezultatu.

Mateo Knezić okitio se srebrenim odličjem, i dalje je u konkurenciji za odlazak na Svjetsko Juniorsko Prvenstvo.

Anja Popović osvojila je svoju prvu medalju u juniorskoj konkurenciji, ovaj put brončanog sjaja, ali od nje se očekuje do kraja sezone veliki napredak kao i kod svih članova.

Marija Miškulin u kadetkinjama je osvojila srebrnu medalju, nakon uvjerljivih pobjeda, pa je to veliko veselje jer se Marija razvija u pravog sportaša.

Marko Erjavac, Ines Popović i Petra Miškulin, u prvim borbama deklasirali su svoje protivnike, ali su izgubili u borbama za medalju. To su pravi borci koji posjeduju visoku kvalitetu i nisu se odrekli nastupa na Svjetskom Prvenstvu. Pred njima su dva turnira, gdje moraju uzeti zlatna odličja kako bi opravdali svoju neupitnu kvalitetu. U sveukupnom plasmanu, juniorke i juniori taekwondo kluba FOX zauzeli su visoko ekipno 3.mjesto.

Natjecatelje su vodili treneri, Andrea Pacadi i Feđa Medak.

Izvor informacija: Taekwondo klub FOX

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *