20. ožujka 2018

Taekwondo klub Fox Bjelovar nastupio na memorijalnom turniru Vukovar Open 2017.

Članovi taekwondo kluba Fox nastupili su na 6. memorijalnom turniru Vukovar Open, te su obišli sva spomen mjesta i poklonili se žrtvama rata.

Jedan dio ekipe putovao je u klupskom aranžmanu dok je drugi dio ekipe išao kroz reprezentativni program.

Vukovar open 2017.

Boje kluba branili su Marija Miškulin, Petra Miškulin, Borna Bertić i Ines Popović, dok su u sastavu kadetske reprezentacije Hrvatske nastupile Anja Popović i trener Feđa Medak.

Foksići su polučili vrhunski rezultat, Petra Miškulin okitila se zlatnom medaljom u juniorskoj konkurenciji do 59kg, deklasirajući sve svoje protivnice.

Borna Bertić je imao nesreću da je na njegovom borilištu plavi oklop stvarao probleme te nije registrirao bodove u oklop već samo u glavu. Borna je prve dvije borbe pobijedio visokom bodovnom razlikom ,ali sve je bodove postigao pogađajući protivnikovu glavu, u finalu jednostavno nije mogao pobijediti samo s udarcima u glavu te se morao zadovoljiti sa srebrnom medaljom.

Marija Miškulin je odlično krenula u turnir, ali dalje od brončane medalje nije išlo. Ines Popović je izgubila prvu borbu od treće plasirane sa Europskog Prvenstva i Hrvatske reprezentativke te je ostala bez plasmana.

Anja Popović u sklopu kadeteske reprezentacije Hrvatske uvjerljivo se prošetala turnirom te zasluženo uzela zlatnu medalju.

Na kraju turnira Hrvatske kadetska reprezentacija osvojila je ekipno prvo mjesto, te su imali najboljeg kadeta i kadetkinju turnira, a trener Feđa Medak je bio  jedan od trenera reprezentacije. Foksići se ovim putem zahvaljuju Sportskoj zajednici Grada Bjelovara koja im je ustupila kombi za odlazak na ovo natjecanje.

 

DRUGI DIO EKIPE FOKSIĆA NASTUPILO JE NA TURNIRU “Jastreb Open”

Drugi dio ekipe nastupio je na međunarodnom turniru Jastreb Open te su najmlađi foksići nastupili u disciplini Kick, te su se neki po prvi puta susreli sa natjecanjem u taekwondou. Najuspiješnija je bila Mihaela Mija Burulic koja je osvojila srebrno odličje. Dok je ostatak ekipe Paulina Kovačević, Lana i Leona Bertić, Viktorija i Erik Brajdić, Dorian Makar nažalost izgubio borbe zbog loše elektronske opreme koja je išla u korist protivnicima. Na kraju se i organizator pismenim putem ispričao zbog nastalih problema oko elektronske opreme. Malim foksićima se ne može nišat zamjeriti jer su sve borbe vodili po 20 razlike i na kraju su gubili jer je oprema zakazala, ali to foksiće nije pokolebalo već im je to dodatan motiv za danji rad i napredak. Na turniru su foksiće vodili  treneri Sanela Tolić Medak i Feđa Medak.

Tekst i foto: Taekwondo klub Fox Bjelovar

Povezani članci

1 Komentar

  1. Tamara

    Čestutamo foxu, ali na Vukovar open , sudjelovali su TKD klub Bjelovar i TKD Omega te polučili odlične rezultate
    Samo da se zna ❤❤

    Repliciraj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *