19. travnja 2018

Sveti Nikola u bjelovarskoj Udruzi za autizam

I ove godine, Sveti Nikola najveći prijatelj djece nije zaboravio naše drage sugrađane, članove Udruge za autizam Bjelovar. Zajedno s članovima i članicama GO ORaH-a Bjelovar, Sv. Nikola je sve članove udruge darivao slatkim poklon paketima. Darovi, ugodno druženje i brojni čestitari stvorili su ambijent primjeren ovome blagdanu.

Bila je ovo prilika da se predstavnici GO ORaH-a Bjelovar upoznaju s vrijednim radom Udruge, a darovi su pri tome možda i najmanje važni. Važno je da su proveli kvalitetno vrijeme u druženju koje je svima ispunilo srca i stvorilo jedan prekrasan i neopisiv osjećaj. U ovo predblagdansko vrijeme svi su bili vrijedni i kreativni i stvorili prekrasne poklone, koje su članovi ove Gradske organizacije, ali i svi građani mogli kupiti ukoliko subotom posjete štand Udruge za autizam na Gradskoj tržnici u Bjelovaru. Upravo su iz tog razloga odlučili pomoći Udruzi i donirati materijal za kreativne radionice.

Ovim putem GO ORaH-a Bjelovar zahvaljuje se svim članovima i članicama Udruge, a posebno Mariju Milašinoviću i Kristini Hohoš koji su im omogućili da postanu dio njihovog carstva.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *