21. ožujka 2018

STAND-UP COMEDY U BJELOVARU: Spremite se za puna dva sata smijeha!

 

Zagrebački komičar Goran Vugrinec 9.3. stiže u Bjelovarsko kazalište sa svojim one man showom “eGOCentrik”

 

Večer smijeha i odlične zabave čeka Bjelovarčanke i Bjelovarčane idućeg petka. Zagrebački komičar Goran Vugrinec Goc  9.3. 2018. dolazi u Bjelovarsko kazalište naoružan najjačim forama i željom da do suza nasmije sve posjetitelje.

– Po prvi put stižem solo u Bjelovar i veselim se što ću napokon imati publiku samo za sebe. Na bjelovarske nastupe uvijek dođe odlična ekipa i stvori super atmosferu. Kad se nađeš na pozornici, njihova energija te u potpunosti preuzme, kazao je Goran te dodao da ulaznice za show polako nestaju.

Bjelovarčani će imati priliku pogledati Goranov prvi samostalni one man show, skromno nazvan “eGOCentrik”. Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati.

– Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro – sa smiješkom priča Goran koji iza sebe ima više od 700 nastupa diljem cijele Hrvatske, a nasmijavao je i publiku u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti.

Sve u svemu, Goranov show “eGOCentrik” je prilika koju ne smijete propustiti. Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti, kronične depresije ili jednostavno živite u Hrvatskoj.

Kako to izgleda uživo, možete pogledati na YouTubeu klikom na link OVDJE.

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *