22. siječnja 2018

PU bjelovarsko-bilogorska najavljuje akciju pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom dana 17. rujna 2017. (nedjelja) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije.

 

Cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu. Nadzor će naročito biti usmjeren na nadzor prekoračenja dozvoljene brzine kretanja i korištenja sigurnosnog pojasa, ali će se sankcionirati i drugi prekršaji kao što su vožnja pod utjecajem alkohola i droga, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

 

I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

 

          PU bjelovarsko-bilogorska

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *