21. ožujka 2018

Privredna banka Zagreb uručila donaciju Rukometnom klubu Čazma

U ponedjeljak 29. siječnja, u Školsko-sportskoj dvorani u Čazmi, Privredna banka Zagreb uručila je donaciju vrijednu 10.000,00 kuna Rukometnom klubu Čazma. Ugovor su potpisali Mario Lončar, predstavnik PBZ i Stjepan Kezele, tajnik Rukometnog kluba Čazma uz prisustvo župana Damira Bajsa.

Stjepan Kezele, tajnik RK Čazma osvrnuo se na prošlu sezonu.

– Prošle sezone je RK Čazma odigrao 217 službenih utakmica. Igrali smo u 7 liga natjecanja, od kojih smo najveći uspijeh imali u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za dječake 2002./2004. godište. Trenutno se najviše ponosimo ženskim rukometom, jer smo pokrenuli još jedan ženski sport u našem gradu. Cilj nam je u 2018. odraditi još više utakmica, pogotovo s klincima, rekao je Stjepan Kezele i dodao da je suradnja sa Županijom odlična i zahvaljuje svima na podršci.

 

U ime Privredne banke Zagreb, Mario Lončar je rekao, da je donacija od 10.000,00 kuna prvenstveno namijenjena za podmirenje troškova mlađih uzrasta.

– Rad s mladima i stvaranje vlastitih igrača je jedina budućnost Hrvatskog rukometa, naglasio je Lončar.

O suradnji s PBZ-om, župan Damir Bajs je istaknuo:

– Naša Županija ima potpisan Ugovor s PBZ-om kao svojom poslovnom bankom. To znači da se naše tvrtke, ustanove i naša županija nalaze u jednom zajedničkom poslovanju. Zahvaljujući toj suradnji, županija godišnje štedi oko 7 milijuna kuna, rekao je župan i dodao da je želja Privredne banke Zagreba da donacije idu prvenstveno klubovima koji rade s djecom i mladima.

Ovo je još jedna donacija u nizu “Ugovora o donaciji” između Privredne banke Zagreb i udruga s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

U 2017. godini, župan Damir Bajs i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka, potpisali su Sporazum o dodjeli donacija za pedesetak udruga i ustanova s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *