22. siječnja 2018

Počinje Bjelovarsko kulturno ljeto 2017.

U petak 30. lipnja 2017., otvara se Bjelovarsko kulturno ljeto. Grad Bjelovar pripremio je bogat program tijekom cijeloga ljeta u kojemu će se naći za svakoga ponešto.

Otvorenje počinje izložbom u Gradskom muzeju Bjelovar u 19 sati. Izložbu pod nazivom Susret u zavičaju 3 organizira Gradski muzej u suradnji s Kulturnim i multimedijskim centrom Bjelovar.

 

Nakon otvorenja izložbe, u atriju muzeja u 20 sati  je koncert Nine Kraljić, naše mlade pjevačice, dobitnice nagrade Porin, predstavnice Hrvatske na Eurosongu 2016. i pobjednice prve sezone The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske. 

U isto vrijeme, u 20 sati u slastičarnici Zagorje, otvorit će se još jedna izložba Likovnog udruženja Bjelovar koju organizira Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara.

U sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta bit će organizirane svirke na korzu svakoga vikenda, na takozvanim “tepisima” ispred kafića. Nastupat će i naš blčuesist Tomislav Goluban, u planu su i svirke i različita događanja na bazenu, a krajem ljeta organizirat će se i veliki koncert klasične glazbe na paviljonu.

Pogledajte program i uživajte u najljepšem i najbogatijem programu Bjelovarsko kulturnog ljeta 2017.

 

BJELOVARSKO KULTURNO LJETO KONCERTNI PROGRAM

Cijeli program:  Plakat BKL

 

 

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *