21. svibnja 2018

Otvorena izložba ”Sportaši ponos grada”

Nakon dugogodišnje suradnje Foto kluba ”Bjelovar”realizirana je izložba fotografija koja je povodom Dana grada Bjelovara I Dana bjelovarskih branitelja otvorena u subotu u galeriji Foto kluba ”Bjelovar”.

Izložbu fotografija pod nazivom “Sportaši ponos grada” otvorila je zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec, koja je pozdravila sve nazočne, a posebno zahvalila sportašima koji su služili kao modeli za fotografije.

– Zahvaljujem i vama koji ste s foto aparatom bilježili ove zanimljive trenutke. Hvala i roditeljima koji su podupirali svoju djecu kroz motiviranje, da se bave sportom ili umjetnošću, istaknula je zamjenica i osvrnula se na fotografije naglasivši da “Grad čine ljudi”.

– To nam pokazuju i ove fotografije. Vidimo arhitekturu koja je u ruševnom stanju, ali ne primjećujemo, jer našu pažnju plijeni onaj trenutak pokreta koji izvodi sportaš. Opet u fokusu i u centru nalazi se čovjek. Bilo koja arhitektura bez svojih stanovnika ne bi opstala. Sve ove fotografije su kvalitetne. Dajem si malo slobode u kritici, jer sam i profesor likovne kulture, pa me veseli kada vidim ovako dobar rad koji ima svoje prave gabarite, kazala je  zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec na otvorenju izložbe “Sportaši ponos grada”.

Na otvorenju izložbe nazočila je i zamjenica župana Bojana Hribljan.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *