22. svibnja 2018

Održana javna dražba pronađenih predmeta u PU bjelovarsko- bilogorskoj, prikupljeno oko 6 tisuća kuna za državni proračun

Povodom Dana planete zemlja, u petak, 20. travnja, u dvorištu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, održana redovna godišnja Javna dražba pronađenih predmeta i  bicikala. Kao i dosadašnjih godina, licitacija je privukla veliki broj zainteresiranih građana, a predmeti su se prodavali po početnim cijenama od pet kuna za mobitele, 30,00 kuna za bicikle i 250,00 kuna za moped. Na licitaciji je bilo 39 nađenih bicikala, jedan moped za dijelove i 3 mobitela.

Prema riječima Dražena Medveda, glasnogovornika PU bjelovarsko-bilogorske, dosadašnje licitacije bile su uspješne, sve je prodano, a sredstva od javne dražbe uplaćena su u državni proračun.

Kako bi vlasnici zaštitili svoje bicikle od kradljivaca, glasnogovornik Dražen Medved je poručio:

_________________________________________________________________

Javnom dražbom prikupljeno 5.970,00 tisuća kuna

Što se tiče današnje javne dražbe pronađenih predmeta, prodano je 34 od ponuđenih 39 bicikala. Najvišu cijenu postigao je bicikl marke Haro i to 1250 kuna. Za 350 kuna prodan je moped za dijelove sa početnom cijenom od 200 kuna. Također su prodana  i sva tri mobitela čija je početna cijena bila 5 kuna, a jedan od njih je postigao cijenu od 100 kuna. Ovom dražbom prikupljen je iznos od  5970 kuna koji će biti uplaćeni u državni proračun RH.   

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *