24. travnja 2018

Održan radni sastanak vlasnika i direktora Bjelovarskog sajma

Tijekom današnjeg dana stiglo je priopćenje iz Bjelovarsko-bilogorske županije u kojem piše da je održan sastanak vlasnika sajma, župana Damira Bajsa i gradonačelnika Daria Hrebaka s direktorom Bjelovarskog sajma Davorinom Posavcem.

Pristiglo PRIOPĆENJE donosimo u cijelosti.

 

 Na Bjelovarskom sajmu, danas 22. prosinca, održan je radni sastanak ispred predstavnika vlasnika Bjelovarskog sajma župana Damira Bajsa i gradonačelnika Daria Hrebaka s direktorom Bjelovarskog sajma Davorinom Posavcem.

Vezano uz Revizijsko izviješće koje je napravljeno za razdoblje od 1.1.2017. do 30.9.2017. na sastanku je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak predložio izradu i dodatnog izviješća u vidu neovisne Revizije cjelokupnog financijskog poslovanja Bjelovarskog sajma d.o.o. od 1.1.2016. do 31.12.2016. što je prihvatio i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

Tako će se u narednom periodu napraviti još jedna dodatna Revizija Bjelovarskog sajma, u ovom slučaju cjelokupnog financijskog poslovanja Bjelovarskog sajma za 2016. godinu, o kojoj će se razgovarati na narednim sastancima na kojima će se na dnevnom redu naći i izviješće koje je već napravljeno za prvih devet mjeseci 2017. godine.

 

Bjelovarsko-bilogorska županija / Bjelovar-bilogora County

Dr. A. Starčevića 8, 43000 Bjelovar

Republika Hrvatska / Republic of Croatia

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *