17. ožujka 2018

OBAVIJEST organizatora Bjelovarskog klizališta

Bjelovarsko klizalište je odradilo svoj prvi vikend. S organizacijske strane možemo vam reći da ste nas ugodno iznenadili svojim velikim interesom koji je bio daleko veći no što je itko mogao očekivati. Brojke nam pokazuju da je ovaj vikend s nama klizalo preko 2.500 ljudi. Broj bi sigurno bio i veći da je to kapacitet klizališta dopuštao. Nažalost iz sigurnosnih razloga broj klizača po terminu je ograničen.

Sve ovo stvorilo je i brojne organizacijske probleme i pokoji zastoj pri ulasku na led. Zbog toga Vam se u ispričavamo. Od Vas smo primili puno prijedloga i primjedbi kako poboljšati rad klizališta, a posebice protok ljudi kod ulaska i izlaska na led te smo već s današnjim danom pokrenuli neke promjene u tom smislu. Sve u želji da svima učinimo provod na ledu što boljim i zabavnijim.

Pozivamo vas da nam i dalje šaljete svoje prijedloge i primjedbe kako bismo svoju uslugu učinili još boljom. Također, pozivamo vas da pratite našu web i Facebook stranicu kako biste lakše doznali radno vrijeme klizališta po pojedinim danima, kao i dodatne sadržaje. 

Organizator: Domaći radio

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *