22. svibnja 2018

Obavijest iz PU bjelovarsko-bilogorske nakon akcije pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

U nedjelju 17.9.2017. na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske  provedena je preventivno-represivna akcija pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa, a koja je ponajviše bila usmjerena na nadzor dozvoljene brzine kretanja vozila i korištenja sigurnosnog pojasa.

Tom prilikom kontrolirano je 169 sudionika u prometu, od kojih su 123 zatečena u prekršaju. Od toga broja, 101 vozač vozio je nepropisnom brzinom, 10 sudionika nije koristilo sigurnosni pojas za vrijeme vožnje, tri vozača upravljalo je vozilom pod utjecajem alkohola, a zbog ostalih prekršaja kažnjeno je još 9 sudionika u prometu.

PU bjelovarsko-bilogorska

Povezani članci

1 Komentar

  1. Mahalia

    Molim Mup da pocne pojacano kontrolirati promet na semafory Franjevacke i Mihanoviceve kraj bolnickog parkiralista,zivim u Mihanoviceboj 19 i dnevno prelazim to raskrsce desetak puta,a najmanje 3-4puta skoro poginem na pjesackom prijelazu jer strani gradani ne vide da iz smjera trznice prema bolnickom parkiralistu je jednosmjerna ulica.Molim Vas da pojacate nadzor dok netko nije od djece nastradao.

    Repliciraj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *