24. travnja 2018

„Neka hrana bude vaš lijek“, poručuju iz Salveo dućana zdravlja

Na adresi Ulica Augusta Šenoe 10 u Bjelovaru nalazi se „Salveo dućan zdravlja“ u kojem svi zaljubljenici u zdrav i aktivan stil života mogu pronaći pregršt kvalitetnih namirnica i dodataka prehrani po vrlo pristupačnim cijenama. Ukoliko se kupci imaju potrebu dodatno informirati o nekim namirnicama, rješavanju određenih zdravstvenih tegoba, unapređenju kvalitete života, ljubazno i educirano osoblje Salveo vrlo će uskočiti u pomoć.

U širokoj paleti ponude tako se nalazi „superfood“, odnosno super hrana koja pomlađuje, liječi i vitalizira organizam, sadrži izuzetno visoki nivo fitonutrijenata, pomaže pri mršavljenju, utječe na bolju koncentraciju i bolju fizičku izdržljivost te odlično doprinosi bržem oporavku nakon operacije i teških bolesti.

Također, tu je i velik broj dodataka prehrani za podizanje imuniteta, rješavanje urinarnih problema, mršavljenje, detoksikaciju, dijabetes, kao i sportskih proteina i dodataka prehrani za sportaše i rekreativce. U ponudi su i namjenski čajevi, ljekovito bilje, žitarice, sjemenke poput lana, chie i goji bobica, razne tjestenine, brašna, keksi, krekeri i kruh bez glutena, jestiva i kozmetička ulja, proizvodi za dijabetičare, proizvodi od konoplje, psyllium ljuskice, sjemenke u rinfuzi i začini, kao i zeolit, biosliver, prirodna kozmetika i proizvodi od tinkture.

Radno vrijeme Salvea je od ponedjeljka do petka je od 9,00 do 18,00 i subotom od 9,00 do 13,00.

Svi zainteresirani mogu se javiti i na broj telefona 043 / 716 – 385, broj mobitela 099 / 878 – 01 – 53 ili e-mailom: salveo.bj@ gmail.com

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *