25. svibnja 2018

Marijan Dautanac ponovno predsjednik županijskog HNS-a BBŽ

U srijedu 15. studenog 2017. u Kulturnom centru Mato Lovrak, Veliki Grđevac održana je Izborna skupština županijske organizacije HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

 

Za čelnog čovjeka  županijskog HNS-a delegati skupštine, zadovoljni njegovim dosadašnjim radom i vođenjem županijske organizacije, jednoglasno su ponovno izabrali Marijana Dautanca, predsjednika Velikogrđevačkog HNS-a.

 

Izabrani predsjednik zahvalio se na povjerenju koje mu je ovim reizborom ukazano. Prisjetio se intenzivnog rada u proteklom razdoblju koje je rezultiralo participacijom HNS-a u vlasti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.Ta nam pozicija omogućava da provodimo projekte i politike HNS-a koji brine o stvarnim potrebama svih građana Bjelovarsko-bilogorske županije. Stranka je rezultat rada svih njenih članova, a jačanje podružnica, okupljanje članstva i budućnost bez ideoloških okvira strateški su ciljevi županijskog HNS-a. Marijan Dautanac zahvalio se svima koji ulažu svoje vrijeme i trud te drže stranku na okupu. Osvrnuo se na razdoblje koje je pred nama u kojem nas čekaju brojne aktivnosti.

Članove skupštine pozdravila je i saborska zastupnica iz redova HNS-a Marija Puh koja je skupštini prisustvovala i kao tajnica Sjevernohrvatskog regionalnog saveza kojem HNS BBŽ pripada. Izabranom vodstvu zaželjela je uspjeh u radu.

Za dopredsjednike izabrani su Neven Alić i Jasna Višnjević, a za tajnicu Sandra Frčo.

Izvor informacija: ŽO HNS-a BBŽ

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *