26. travnja 2018

Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije koncertom zahvalila građanima i članovima na pomoći

Preko 30 godina tradicionalno HVALA građanima koji svojim donacijama podržavaju sve akcije ovog društva, zahvalila se Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije s koncertom za članove lige i građane održanim u petak navečer u Domu kulture u Bjelovaru.

Mjesec studeni je „Mjesec borbe protiv raka“ i stoga se ovaj koncert tradicionalno održava u studenom i namijenjen je kao zahvala građanima za donacije koje Liga provodi tijekom godine putem humanitarnih akcija kao što je obilježavanje, Hrvatski dan mimoza, Dan narcisa, Svjetski dan nepušenja, Trčanjem protiv raka, Jabukom do zdravlja i Dan ružičaste vrpce.

Tim povodom je organiziran koncert za građane, udruge i institucije koje su sudjelovale u hvale vrijednim akcijama. Tako je publika i ove godine uživala u koncertu bjelovarskog ženskog zbora “VOX FEMINAE“ pod vodstvom profesora Ivana Mihajlovića.

Kao i dosadašnjih godina u predvorju bjelovarskog Doma kulture održana je izložba ručnih radova i slastica Udruge žena Kapele i Slovinske Kovačice.

 

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *