25. travnja 2018

LIDIJA NOVOSEL: Smatram da smo jedini tim koji već prvog radnog dana može nastaviti s projektima i krenuti realizirati nove BEZ PRILAGOĐAVANJA

Dva dana prije lokalnih izbora, kandidati za gradonačelnika i jedina kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara LIDIJA NOVOSEL poslala je poruku građanima.

Akcija Bjelovarsko – bilogorska i ja kao kandidatkinja za gradonačelnicu pozivamo sve građane grada Bjelovara da izađu na izbore neka se čuje glas većine. Sve što smo do sada odradili, odradili smo pozitivno. Smatram da smo jedini tim koji već prvog radnog dana može nastaviti sa svim starim projektima i krenuti realizirati nove. Nama ne treba nikakvo prilagođavanje. Uvijek smo birali suradnike jače od nas, koji su odlični u svojim područjima. Protekle četiri godine, gradonačelnik Antun Korušec i ja smo provodili na terenu, nije bilo ni lijepe ni ružne situacije u kojoj se mi nismo pojavili i pokušali pomoći našim građanima. Poznajemo kompletno cijeli grad, svaki mjesni odbor, svako selo. Znamo koji su problemi, a znamo i kako ih riješiti, poručila je Lidija Novosel svim Bjelovarčanima.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *