21. svibnja 2018

Komemorativni skup povodom smrti Borisa Bradića, poznatog bjelovarskog rukometaša

U velikoj vijećnici Grada Bjelovara, u srijedu 18. listopada 2017. godine održan  je komemorativni skup povodom smrti Borisa Bradića, poznatog bjelovarskog rukometaša, u organizaciji veterana, nekadašnjeg legendarnog bjelovarskog rukometnog kluba „Partizan“ i Grada Bjelovara.

Boris Bradić je rođen u Bjelovaru 1947. godine. Rukomet je počeo igrati u Rukometnom klubu „Željezničar“ Bjelovar 1959. godine. Od 1964. godine, Boris Bradić igra za Omladinski klub „Partizan“ Bjelovar. S klubom „Partizan“ Bjelovar osvojio je i Kup europskih prvaka 1972. godine. Još i danas mnogi Bjelovarčani pamte tu povijesnu utakmicu, u kojoj je igrao i preminuli Boris Bradić, a koja je ime Bjelovara pronijela diljem Europe i svijeta.

S tužnim riječima započeo je komemorativni skup uz nazočnost njegove obitelji, prijatelja, kolega, predstavnika Grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije te predstavnika brojnih sportskih udruga s područja grada i županije.

Preminuo je naš sugrađanin, poznati rukometaš i veliki čovjek, Boris Bradić. Koliko god je ovaj trenutak za nas tužan, lijepo je znati da smo imali priliku poznavati, pričati, smijati se i susresti se s Borisom. Upravo zato što je svojim odlaskom ostavio prazninu u životu našega grada, koji bez njega nikako ne bi bio isti. Prisjetimo se barem malog djela onoga što smo od Borisa Bradića dobili.

Iskrenu sućut obitelji i posljednje riječi pozdrava i Veliko Hvala Borisu Bradiću, uputio je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.

 

 

 

Od velikog sportaša i rukometaša Borisa Bradića, oprostio se i trener legendarnog legendarnog bjelovarskog rukometnoga kluba „Partizan“ Željko Seleš.

 

 

 

Oproštajne riječi uputio je i Miroslav Habijanec, direktor Rukometnog kluba Bjelovar i predsjednik Udruge trenera Bjelovarsko-bilogorske županije.

 

Posljednji ispraćaj Borisa Bradića, održan je u 14 sati na gradskom groblju „Borik“ u Bjelovaru.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *