25. svibnja 2018

Kandidat za župana DAMIR BAJS i kandidat za gradonačelnika DAVORIN POSAVAC družili se s građanima na završnom skupu uoči lokalnih izbora

Petak, zadnji dan uoči predizborne šutnje, u Bjelovaru na bjelovarskom paviljonu, kandidat za župana DAMIR BAJS i kandidat za gradonačelnika DAVORIN POSAVAC organizirali su druženje s građanima uz glazbu i piće.

I posljednji dan kampanje važan je za svaki glas, pa je tako kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac pozdravio sve građane i rekao da mu je drago što je ovih dana upoznao mnoge Bjelovarčane i što je mogao sa svakim razgovarati.

– Zahvaljujem svima koji su mi dali potporu u ovoj dobroj i pozitivnoj kampanji i stoga pozivam sve Bjelovarčane i Bjelovarčanke da izađu u nedjelju na lokalne izbore i da nakon toga u ponedjeljak svi slavimo zajedno, rekao je Davorin Posavac i dodao da samo zajedno mogu napraviti ljepši i bolji Bjelovar.

Građanima se obratio i kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Bjelovarčani i Bjelovarčanke, dozvolite da se i ja zahvalim. Kampanja nije bila duga, ali je bila mogućnost da se upoznate s puno ljudi. Hvala svima koji ste bili uz nas, hvala udrugama, braniteljima, poljoprivrednicima, a posebno vama građanima. Zamolio bi vas da izađete na izbore, da glasate prema savjesti i da izaberete najbolje. Za grad je najbolji Davorin Posavac, ali nemojte zaboraviti ni županijsku listu ni župana i stoga zaokružite broj jedan, rekao je Damir Bajs i još jedanput se zahvalio svima na potpori.

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *