24. svibnja 2018

Još jedna uspješna sezona na velikogrđevačkim bazenima koje je do sada posjetilo 20 tisuća posjetitelja

Kupališna sezona se nastavlja, a vodeći ljudi najavljuju i dodatme turističke ponude

 

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs pred kraj kupališne sezone obišao je bazene u Velikom Grđevcu, gdje se susreo i s ravnateljem KC Mato Lovrak Markom Vodopijom te načelnikom Općine Veliki Grđevac Marijanom Dautancom. Na tiskovnoj konferenciji održanoj nakon obilaska, 25. kolovoza javnost su upoznali s rezultatima poslovanja velikogrđevačkih bazena koji nastavljaju trend uspješnog rada i upotpunjuju turističku ponudu naše županije.

Nazočne je uvodno pozdravio načelnik Marijan Dautanac rekavši kako je ponosan što se može pohvaliti dobrim poslovanjem bazena koji je u sezoni dosad prodao preko 20.000 ulaznica. Ono što je najbitnije je činjenica da je svatko od posjetitelja bio zadovoljan.

– Čeka nas još gotovo mjesec dana kupališne sezone i do samog kraja održavat ćemo kvalitetu usluge na razini kako bismo povećali zadovoljstvo naših korisnika, poručio je Marijan Dautanac.

Ravnatelj KC Mato Lovrak Marko Vodopija složio se s načelnikom Dautancom te dodao kako dosad zaista nisu imali nikakvih primjedbi na njihov rad. U dvije godine rada raste im posjećenost i, kako kaže, očekuju još puno posla.

Župan Damir Bajs napomenuo je kako je i Županija zadovoljna ukupnošću ovog partnerskog projekta. S obzirom na dosadašnji kvalitetan rad pokazalo se kako ima prostora za ranije predviđena proširenja sadržaja.

– Širokim sadržajima i racionalnom financijskom politikom bazeni posluju pozitivno, a nastavkom takvog poslovanja naravno možemo očekivati i daljnji razvoj i ulaganja, ali i razvoj u turističkom smislu tako da bazeni postanu popularni u našoj županiji ali i izvan nje. Trudit ćemo se da kroz druge aktivnosti same ustanove, poput Kukavice i Centra Mato Lovrak, proširimo ponudu i za 2018. godinu, rekao je župan Bajs.

Sezona je produžena zbog grijanih bazena, te tako uz racionalno vođenje financija bazen ostvaruje dobit što ga čini jednim od rijetkih u Hrvatskoj koji ima pozitivno poslovanje. Planirani cilj dvogodišnjeg razvoja je postignut a nakon ove godine radit će se studija o dopuni sadržaja kako bi se privukao još veći broj posjetitelja. 5.000 posjetitelja, djece školskog uzrasta koja su ove godine posjetila Centar Mato Lovrak i Kukavicu, i bio im je ponuđen i posjet bazenima. Načelnik Dautanac rekao je kako turistička ponuda agencija nije toliko reklamirala tu ponudu tako da očekuje iduće godine razvoj primarno u tom segmentu. U budućnosti će proširenje također ići prema zabavnom parku u bazenu, jer većinski dio posjetitelja čine obitelji s malom djecom.

Tvrdnjama kako su posjetitelji župan Bajs se uvjerio i sam u razgovoru s njima na bazenu. Razgovarali su o dodatnim sadržajima na što su posjetitelji govorili kako se među ponuđenim za svakog pronađe nešto ali najvažnije im je što unatoč brojim posjetiteljima higijena i urednost kupališta ostaje na visokoj razini i nikad nije prljavo.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *