21. veljače 2018

I. osnovna škola Bjelovar bila je domaćin 1. gradskog natjecanje u sricanju na engleskom jeziku “Spelling ELF”

U I. osnovnoj školi Bjelovar, u četvrtak 4. svibnja održano je 1. gradsko natjecanje u sricanju riječi na engleskom jeziku „Spelling ELF“.

Natjecanje je realizirano kao jedna od aktivnosti dvogodišnjeg Erasmus+ KA2 projekta „English Learning Friends“ čiji je koordinator Erasmus+ tim  I. osnovne škole Bjelovar.

Namjera je koordinatorica projekta  iz  I. osnovne škole Bjelovar Martine SupančićHelene Gustović Ljubić i Nataše Ljubić Klemše da ovo natjecanje postane tradicionalno i da se svake godine održava u I. osnovnoj školi  s ciljem poticanja učenika na učenje engleskog jezika, suradnje, druženja i zabave.

Na natjecanju je sudjelovalo oko 80 učenika od 4. do 8. razreda, sve četiri osnovne škole grada Bjelovara. Ti su učenici zajedno sa svojim učiteljicama mentoricama vrijedno učili i vježbali sricati riječi na engleskom jeziku gotovo mjesec dana.

Učenici su se natjecali po razredima, a najuspješniji su dobili zanimljive i korisne nagrade (gadgete, knjige na engleskom, slatkiše, graničnike za knjige i kalendar s logom ELF-a).

Svi su učenici, sudionici dobili su certifikate o sudjelovanju i slatke poklone zahvaljujući tvrtki Koestlin d.d.

Povezani članci

1 Komentar

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *