21. ožujka 2018

Gradonačelnik Hrebak: Klizalište se uskoro otvara, sve smo uspjeli napraviti i bit će to početak jedne najljepše Božićne priče

Grad Bjelovar će, u suradnji s privatnim poduzetnikom, za vrijeme adventa organizirati klizalište u središtu grada, u samom parku na Trgu Eugena Kvaternika.

Tim povodom je u Gradu Bjelovaru održana konferencija za novinare na kojoj je gradonačelnik Dario Hrebak rekao:

– Nakon više od deset godina, Grad Bjelovar otvara klizalište od 24. studenoga 2017. Ovo će biti najveće klizalište, naglasio je Hrebak i dodao da je želja Grada bila da omogući djeci i mladima dobru zabavu i veselje, a isto tako napraviti puno veću i ljepšu priču za sve goste koji žele doći u Bjelovar.

– Želimo napraviti događaj koji se pamti, ali to nismo mogli sami bez naših poduzetnika. Ovdje su poduzetnici koji su se uključili, a vjerujem da će se odazvati i drugi, kazao je gradonačelnik i dodao da su prikupili preko 100 tisuća kuna privatnih i da je u partnerstvo s Gradom ušao i jedan domaći radio.

Gradonačelnik je također potvrdio da je klizalište obećano u izbornoj kampanji, a što se tiče novaca, Grad je izdvojio 230 tisuća kuna.

– U proračunu postoje sredstva za tu namjenu i kao što vidite ova priča košta, ali će zato naši građani i gosti imati pravo božićno raspoloženje.

 

 

Kako bi klizalište zaživjelo u cijeli projekt zajedno s Gradom ušle su i tvrtke: Iveta d.o.o, Koestlin d.d, Parketi Sabljo d.o.o., Cvjetni atelje Marina d.o.o., Kronospan Cro d.o.o, Poduzeće za ceste, Sedlić d.o.o. i tvrtka stop-shop.

Kad je riječ o našim najmlađima, gradonačelnik je rekao da je Grad Bjelovar u sklopu cjelokupnog programa osigurao za vrtiće i osnovne škole besplatne termine u jutranjim satima.

– Što se tiče ulaznica, one su promotivne, pa je tako 10,00 kuna ulaznica i 15,00 kuna najam klizaljki za sat vremena. Dakle, najskuplja cijena je 25,00 kuna, ako imate svoje klizaljke onda je to 10,00 kuna, rekao je Hrebak i dodao da je također najbitnije da je za one najmanje ulaznica 5,00 kuna.

 

Kako će sve to izgledati rekao je jedan od partnera ove priče.

 

 

 

  

Kako će izgledati klizalište, rekao je Darko Hlupić, partner u ovom projektu.

  

  

U projekt se uključila i tvrtka Parketi Sabljo d.o.o., a predstavnica tvrtke Ružica Sabljo je potvrdila da nisu razmišljali, već su odmah odlučili sudjelovati.

  

Što se tiče sudjelovanja, tu je i tvrtka Koestlin d.o.o., a njezin predstavnik Mario Mađerac je rekao:

  

  

 

U projektu sudjeluje i tvrtka Iveta d.o.o. i tvrtka Cvjetni atelje Marina d.o.o., a predstavnici ovih tvrtki također su potvrdili da je ovo lijepa priča i da je njihova želja da zajedno s Gradom omoguće djeci, mladima, našim građanima i gostima lijepo druženje u sklopu ove božićne manifestacije.

Na konferenciji je također potvrđeno i to, da će za sve zainteresirane biti i škola klizanja.

 

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *