24. svibnja 2018

Gradonačelnik Čazme Dinko Pirak reagirao na priopćenje gradskih vijećnika Čazme

Priopćenje gradonačelnika Dinka Piraka objavljujemo u cijelosti

 

„Gradski vijećnici Salaj, Živoder i Marinić, koji su na lokalnim izborima dobili povjerenje dijela naših građana, na žalost, ponašaju se kao da nisu vijećnici Grada Čazme već nekog drugog grada i uopće ne rade u interesu naših građana. Svojim postupcima oni bacaju ljagu na naš grad i osramoćuju prvenstveno sami sebe, a potom i sve ostale građane, plasirajući u medije neprovjerene i potpuno netočne informacije.

Predsjednica Gradskog vijeća Grada Čazme Nedeljka Baćani i gradonačelnik Dinko Pirak uputili su pozive na Svečanu sjednicu u povodu obilježavanja Dana grada Čazme, 21. srpnja ove godine na sve relevantne adrese političkih dužnosnika u Republici Hrvatskoj – od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, koji šalju svoje izaslanike, svih županija, gradova i općina s kojima Grad Čazma surađuje, državnih institucija, tvrtki i tako dalje. Naravno da je na vrijeme i na primjeren način pozivnica upućena i čelništvu naše županije.

Vijećnici Salaj, Živoder i Marinić nisu se udostojili niti provjeriti u gradskim službama ovu informaciju niti su se o tome interesirali već su bez ikakvog povoda odaslali ovu sramotnu poruku o nekorektnom ponašanju Grada Čazme u medije. Smatram da su na taj način učinili veliku štetu svojemu gradu, narušili naš ugled, a pogotovo u ovim svečanim trenutcima kad obilježavamo više od 900 godina postojanja grada kojim se ponosimo.

Ovim putem izražavam svoje duboko nezadovoljstvo i razočaranje postupkom ranije spomenutih vijećnika te smatram da ne zaslužuju zastupati interese Čazmanaca.“

 

Gradonačelnik

Dinko Pirak prof., v.r.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *