26. travnja 2018

GRAD BJELOVAR-Proglašeni najbolji sportaši, sportašice, sportske ekipe i djelatnici u 2017.

U petak, 2. veljače 2018. godine svečano su dodijeljene nagrade najboljim sportašima i sportašicama te sportskim ekipama Grada Bjelovara za 2017. godinu po kriterijima Sportskog saveza sportaša s invaliditetom i Športske zajednice Grada Bjelovara.

Svečana dodjela nagrada napunila je bjelovarski hotel Central, a kako i ne bi kad je riječ o mladim i uspješnim ljudima koji svojim trudom i radom postižu vrhunske sportske rezultate.

Tako je za najbolju sportašicu Bjelovara u 2017. godini proglašena Anja Popović iz Taekwondo klub Fox Bjelovar. Za najboljeg sportaša Bjelovara u protekloj godini proglašen je Miran Maričić, junior Streljačkog kluba bjelovar 1874.

Za najbolji ženski sastav u 2017. godini proglašen je Ženski rukometni klub Bjelovar – seniorke, dok je najbolji muški sastav Kuglački klub Bjelovar – seniori. 

 

U konkurenciji SENIORKI – pojedinačno, za najbolju seniorku proglašena je Mirna Gašparović iz Ženskog rukometnog kluba Bjelovar, dok je najbolji senior Luka Tandara  iz Rukometnog kluba Bjelovar.

 

 

Sportska priznanja za dugogodišnji rad u sportu i zaslužene rezultate

 

Trofej Sportske zajednice dobio je Vlado Vlašić za 40 godina rada i NK BŠK Brezovac za 60 godina rada

Zlatna plaketa uručena je Dinku Tandari za 30 godina rada u taekwondo športu i NK Napredku – Rajić za 40 godina postojanja i rada

 

Posebna priznanja uručena su:

Sportskoj udruzi ARGO, maraton lađa

Sportskoj udruzia Nereide, bjelovarske lađarice

Malonogometnom klubu Bjelovar

Povodom svečane dodjele nagrada, pozdravne čestitke uputili su gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić, predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara Željko Maletić, predsjednik Bjelovarskog sportskog saveza osoba s inavliditeom Dražen Družinac i pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sprta Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Siniša Krajača.

U glazbenom dijelu programa nastupili su: Mario Babić, nastavnik Glazbene škole Vatroslav Lisinski u Bjelovaru, bjelovarske mažoretkinje – članice plesnog Kluba “H-8” i Klapa Bjelovar.

 

OVDJE MOŽETE POGLEDATI SVE NAGRAĐENE SPORTAŠICE, SPORTAŠE, SPORTSKE EKIPE I SPORTSKE DJELATNIKE

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *