24. svibnja 2018

Grad Bjelovar potpisao ugovor s Čazmatrans – Nova d. o. o. za prijevoz učenika osnovnih škola u 2017./2018.

Čazmatrans zadovoljan suradnjom s Gradom Bjelovarom

 

Ugovor i Okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola Grada Bjelovara za razdoblje od tri godine, te Ugovor za nabavu usluge prijevoza učenika Osnovnih škola Grada Bjelovara za razdoblje od jedne godine, u četvrtak su u maloj vijećnici Grada Bjelovara potpisali Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara i Dragan Marinović, direktor Čazmatrans – Nove d. o. o.  Riječ je o prijevozu učenika koji pohađaju pet bjelovarskih osnovnih škola, a ukupan iznos koji će u tu svrhu Grad Bjelovar osigurati iz proračuna za tri godine iznosit će 4,5 milijuna kuna.

– Školska godina je pred nama, a Grad Bjelovar je uvijek s tvrtkama s našeg područja potpisivao ugovore o prijevozu učenika, na što sam jako ponosan, rekao je gradonačelnik i dodao da je i ove godine putem natječaja posao dobila tvrtka s  područja naše županije, Čazmatrans – Nova d. o. o.

Hrebak je također istaknuo da će Ugovor za nabavu prijevozničkih usluga za prijevoz učenika naših osnovnih škola za jednu školsku godinu 2017./2018.  potpisati danas.

– Trošak usluge prijevoza učenika za školsku godinu 2017./2018. iznosi 1.498.500,00  kuna za pet bjelovarskih osnovih škola, a to bi za sve tri godine iznosilo 4,5 milijuna kuna. Radi se o 609 učenika koje će prevoziti 11 autobusa od 1. rujna, 2017. godine do 31. kolovoza 2018. godine, odnosno 180 dana u godini, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

U ime Čazmatrans Nove d. o. o. govorio je direktor Dragan Marinović. On je istaknuo da je unazad dva desetljeća suradnja između Čazmatransa i Grada Bjelovara bila na zavidnom nivou.

– Ne povlađujem novom gradonačelniku, ali naglašavam da je ta dugogodišnja suradnja između grada i Čazmatransa zaista bila dobra. Sretan sam da je Čazmatrans prošao na natječaju za uslugu prijevoza učenika s područja Grada Bjelovara. Dosadašnja iskustva govore da je Grad Bjelovar bio prvi po kvaliteti plaćanja svojih obveza prema Čazmatransu. Grad je plaćao na vrijeme, čak i koji dan ranije. Mi se obvezujemo da će naša usluga biti na vrijeme i kvalitetna i nadamo se da će učenici, roditelji i gradska uprava biti zadovoljni, rekao je Dragan Marinović, direktor Čazmatrans Nove d. o. o.

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *