24. travnja 2018

Grad Bjelovar podijelio 290 poklon paketa djeci socijalno ugroženih obitelji i djeci od Udruga invalida

Socijalna osjetljivost i dalje ostaje jedna od jakih strana Grada Bjelovara, a subota 16. prosinca bila je u znaku poklona. Čelnici grada su u dopodnevnim satima tradicionalno darivali djecu roditelja korisnika zajamčene minimalne naknade prema popisu Centra za socijalnu skrb Bjelovar, djecu udomiteljskih obitelji te djecu Udruge Roma i Udruge Romski put. Uoči samog darivanja djeca su Domu kulture Bjelovar pogledala predstavu Bjelovarskog kazalištaHrabri zec Pero“.

Prema zahtjevu Udruge invalida u drugom terminu su podijeljeni pokloni djeci s invaliditetom i djeci roditelja s invaliditetom. Za njih je pak u Domu kulture organizirana predstava „Cinci minci i linci“ koju je također prikazalo Bjelovarsko kazalište.

– Ove godine smo isto tako odlučili darivati djecu, i podijelili smo poklone koji se sastoje od igračaka i slatkiša. Drago nam je da smo mogli uljepšati malo Božić djeci koja možda neće imati obilate blagdanske poklone. Vjerujem i da su uživali u predstavi koju je Grad organizirao, te naravno u druženju s Djedom Božićnjakom, rekao je gradonačelnik Dario Hrebak.

Grad je ukupno podijelio 290 poklon paketa djeci.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *