24. svibnja 2018

Grad Bjelovar je bio domaćin Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Podružnica Grada Pule

U petak 15. rujna, Grad Bjelovar je bio domaćin Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Podružnica Grada Pule. Predstavnike i članove Društva na čelu s predsjednicom Nadom Brusić ugostila je zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec.

Riječ je o Društvu koje radi na rješavanju problematike osoba s invaliditetom, prije svega osoba s motoričkim oštećenjima. Prvi puta su 2005. proveli aktivnost “Upoznajmo Lijepu našu” u sklopu koje posjećuju različita mjesta i udruge s kojima dijele iskustva u radu. U skladu s tim posjetili su i Grad Bjelovar te se upoznali s njegovim socijalnim programom, načinom financiranja udruga osoba s invaliditetom i onih koje djeluju u njihovu korist, s rješavanjem problema pristupačnosti različitim objektima i slično.

Članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Podružnica Grada Pule oduševljeni su na prijemu i ljubaznosti predstavnika Grada Bjelovara.

– Dobili smo informacije koje su važne za nas kao Društvo, a posebno smo zadovoljni na predstavljanju vašeg grada i županije, i to će sigurno biti razlog da ponovo dođemo u Bjelovar, rekla je Nada Brusić, predsjednica Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Podružnica Grada Pule.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *