23. travnja 2018

GRAD BJELOVAR dobio više od 5 milijuna kuna za cestu u Starim Plavnicama

Gradonačelnik Dario Hrebak, u četvrtak 8. veljače, u Zagrebu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture potpisao je Ugovor o financiranju Mjera 7 Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

Za projekt Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u naselju Stare Plavnice dobiveno je oko 5.240.000,00 kuna, od toga 85% financira se iz EU-Programa ruralnog razvoja, a 15% iz državnog proračuna. Cilj projekta, koji će trajati 12 mjeseci, je poboljšanje komunalne infrastrukture, bolja kvaliteta života, kao i veća povezanost prema gospodarskim i poslovnim objektima.

Foto: mps.hr

Bjelovarski Ugovor jedan je od 212 potpisanih s gradonačelnicima i načelnicima iz cijele Hrvatske, a ukupno su vrijedni oko 700 milijuna kuna, rekao je na svečanosti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Prisutnima se obratio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi Matilda Copić, koja je bila i supotpisnica ugovora. Iz naše županije bilo je 12 potpisnika ugovora.

Izvor informacije: bjelovar.hr

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *