24. svibnja 2018

Djeca iz Dječjih vrtića zajedno s gradonačelnikom Hrebakom pjevala i plesala povodom Dana grada Bjelovara

Tradicionalno, povodom Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja, gradonačelnika, njegove zamjenike i suradnike posjećuju djeca bjelovarskih vrtića kako bi im prenijeli svoje čestitke.

Tako je bilo i danas, gdje su djeca iz Dječjeg vrtića Bjelovar i Dječjeg vrtića Osmijeh sa svojim odgajateljicama posjetila  Grad Bjelovar kako bi se družili s gradonačelnikom i njegovim suradnicima te im čestitali Dan grada. Druženje je započelo slatkim delicijama koje je gradonačelnik pripremio za mališane, a oni su za njega napravili veliku mapu sa svojim crtežima te zajedno s tetom kuharicom pripremili Bilogorski doručak s domaćim kruhom, sirom i špekom.

U veseloj i zabavnoj atmosferi, gradonačelnik je s djecom razgovarao o Danu grada i Danu bjelovarskih branitelja, a oni su iskreno i onako dječji odgovarali  na pitanja gradonačelnika.  Dječju radost upotpunili su vrtićanci iz Dječjeg vrtića Osmijeh, jer su bili obučeni u bilogorsku nošnju, a onda su zajedno zaplesali i zapjevali s gradonačelnikom i zamjenicom Valnom Bastijančić Erjavec.

Posjet mališana Gradu Bjelovaru, gradonačelnik je opisao kao najljepši dar za Dan grada.

– Ovo je najljepša čestitka uoči Dana grada, jer oni najmanji se najviše i vesele, rekao je gradonačelnik Hrebak i dodao da je ovaj posjet poseban i stoga su za djecu pripremili slatke delicije Bjelovarskog doručka.

Gradonačelnik je također istaknuo da je prije dolaska djece potpisao i ugovor za energetsku obnovu II. osnovne škole, a uskoro očekuje i ugovor za energetsku obnovu glavne zgrade Dječjeg vrtića na Matoševom Trgu.

-Siguran sam da će ovi klinci i klinceze Dječjeg vrtića Bjelovar u idućoj godini uživati u potpuno obnovljenom i opremljenom Dječjem vrtiću. U ova dva objekta, II. osnovnu školu i Dječji vrtić Bjelovar bit će uloženo 8 milijuna kuna, od toga će preko 60 posto biti financirano iz EU fondova.

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *