25. travnja 2018

DAVORIN POSAVAC kandidat za gradonačelnika grada Bjelovara predao kandidaturu za gradsku vlast

Kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac Međunarodni praznik rada obilježio je u radnoj atmosferi. Nakon što je sa članovima SDP-a, HNS-a, ORaH-a i ostalih koji ga podržavaju, prošetao gradom i podijelio karanfile, Posavac je sa svojim timom u 13 sati predao kandidaturu zajedno s potpisima podrške u Gradsko izborno povjerenstvo grada Bjelovara. Uz njega su bili i kandidati za zamjenike Jasna Višnjević i Vedran Smešnjak.

– Danas prvenstveno svima želim čestitati Međunarodni praznik rada. Sa mnom su danas moji budući zamjenici. To je predsjednica GO HNS-a, trenutna i buduća dogradonačelnica za gospodarstvo Jasna Višnjević, te predsjednik GO SDP-a Vedran Smešnjak. Smatram da i sami potpisi koje danas predajemo govore o podršci koju imamo od građana, da imamo najbolji program i najviše pozitivne energije, te potpunu odgovornost za preuzimanje upravljanja nad Gradom – poručio je Davorin Posavac.

Jasna Višnjević kao predsjednica gradskog HNS-a i trenutna dogradonačelnica sa sobom u tim donosi iskustvo u gradskom poslovanju i svijest o tome što treba unaprijediti. Po zanimanju je upravni pravnik, a zajedno s ovim timom dijeli ambiciju za promjenama u gradu. Vedran Smešnjak predsjednik je Gradske organizacije SDP-a od srpnja 2016. godine, i samozaposleni poduzetnik koji završava studij ekonomije. Smešnjak uz veliku podršku stranke donosi svježu energiju i nove ideje u ovaj tim.

Politika koju planiraju provoditi bazirat će se na razvoju gospodarstva i otvaranju novih radnih mjesta, između ostaloga. Posavac je tako prema mišljenju stranaka koje ga podržavaju idealan kandidat jer dolazi iz sektora gospodarstva i iza sebe ima neupitan uspjeh poslovanja Bjelovarskog sajma d.o.o. gdje je kao direktor od neuspješne firme stvorio brend grada Bjelovara. Isto planira napraviti i na čelu gradske vlasti.

– Preko 1800 potpisa podrške koje danas predajemo daje nam vjeru u pobjedu bez obzira da li će ona doći u prvom ili drugom krugu. Radimo vrlo ozbiljno od početka kampanje u koju smo nedavno ušli i iako se dosad nisam bavio politikom pun sam energije i svjestan odgovornosti preuzimanja gradske vlasti. Ne sumnjam da ćemo uz povjerenje građana napraviti dobru stvar za grad Bjelovar, i da ćemo stvarati zajedno baš kako kaže i naš slogan. Vjerujemo su sebe, razvijamo programe i vjerujemo da će i birači to prepoznati. Pozivam upravo stoga sve građane da izađu na izbore, jer vrlo je važno sam odabrati vlast – zaključio je Davorin Posavac.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *