21. veljače 2018

DAMIR BAJS ponovo pobijedio Miru Totgergelija na lokalnim izborima 2017.

Damir Bajs, nezavisni kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske žuapnije kojeg podržava nekoliko stranaka ( HNS, HSU, BUZ, SU, ORaH, HSS BRAĆE RADIĆ, HDSS, NSH, SDP) pobijedio je na lokalnim izborima 2017. godine.

S ukupno 52,05 posto glasova birača, Damir Bajs je postao župan Bjelovarsko-bilogorske županije i tako počinje njegov drugi mandat za župana nakon 2013. godine kada je pobijedio tadašnjeg i sadašnjeg HDZ-ov kandidata za župana Miru Totgregelija.

I ovu pobjedu Damir Bajs je dočekao sa svojim timom i koalicijskim partnerima u hotelu Central u Bjelovaru. Pobjeda se slavila šampanjcem i velikom tortom s velikim brojem 1.

Damir Bajs Novi/stari župan Bjelovarsko-bilogorske županije pomno je pratio rezultate izbora. Ništa nije prepustio slučaju do zadnjeg prebrojavanja glasova, a onda se sretno i zadovoljno nasmijao i podigao ruku u znak pobjede.

To je bio znak da je sve gotovo i da je Damir Bajs potvrdio novi četverogodišnji mandat.

– Čekao sam zadnje rezultate da bi mogao objaviti pobjedu. Zahvaljujem se mojim sugrađanima koji su mi ponovo dali povjerenje. To je jedna velika obveza. Zahvaljujem na potpori i nizu političkih stranaka koje su bili uz mene. Ponajviše zahvaljujem svojoj obitelji jer kampanja je bila dugo i nisam ih mogao često viđati. Sada je pred nama novi četverogodišnji mandat u kojem ćemo imati i potporu Županijske skupštine, također zahvaljujući glasovima mojih sugrađana, mojeg tima na listi i mojih koalicijskih partnera. Većina u skupštini znači da možemo punim plućima krenuti u rješavanje onoga što smo i nagovijestili, rekao je Damir Bajs i dodao da je naša županija najljepša županija, ali da mora biti i među najboljim županijama u Hrvatskoj.

Bajs je također rekao da će prvi korak novog mandata biti nastavak započetih projekata, a naglasak je stavio na cestu i bolnicu.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *