19. travnja 2018

Članovi bjelovarskog Taekwondo kluba Fox zaključili jednu od najuspješnijih sezona u povijesti kluba

Sara Rajčević okitila se srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama gluhih te zlatnim medaljama i titulama prvakinje države u mlađe seniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Anja Popović osvojila je 5.mjesto na kadetskom prvenstvu Europe, dok je ženska kadetska ekipa ekipno bila druga na prvenstvu Europe.

Anja se ujedno okitila i titulom kadetske prvakinje države te medaljama s velikih G1 turnira diljem Europe, srebrene medalje s Belgian Opena i Galeb Belgrade Trophy Serbia Opena te bronce s Polish i Slovenia Opena, dok je na tri kriterijska turnira bila uvjerljivo najbolja.

Petra Miškulin osvojila je 9 mejsto na Juniorskom prvenstvu Europe dok je ženska juniorska reprezentacija osvojila ekipno drugo mjesto na prvenstvu Europe.

Petra je ujedno i aktualna prvakina države te je na na kriterijskim turnirima bila prva kao i na nacionalnoj rang listi te treće plasirana na jakom G1 turniru Galeb Belgrade Trophy Serbia Opena u sastavu nacionalnog tima.

Kevin Češljar aktualni juniorski prvak države i ujedno najbolji junior na nacionalnoj rangl listi te drugoplasirani na kriterijskoj rang listi.

Treba izdvojiti i Andreu Pacadi viceprvakinju države u seniorima za mlađeseniore i viceprvakinju države za seniore.

Marka Erjavca juniorskog viceprvaka države i osvajača srebra na G1 turniru Slovenia Open te bronci s Galeb Belgrade Trophy Serbia Opena.

Viktorija Besednik treće plasirana na državnom za juniore te osvajačica brončanih medalja na G1 turnirima Polish Open i  Galeb Belgrade Trophy Serbia Opena.

Ines Popović treće plasiranu s jakog međunarodnog turnira G1 serijeGaleb Belgrade Trophy Serbia Opena.

Najmlađi foksići odradili su zadnje polaganje za učeničke pojaseve u 2017. godini i svi su uspješno položili.

Mali i veliki foksići već tradicionalno trinaestu godinu za redom prikuplili su igračke, obuću i odjeću te je odnesli u bjelovarski Caritas, dok su novčana sredstva donirala Udruzi za zaštitu životinja u Požegi.

Petra Miškulin i Kevin Češljar dobili su od Hrvatskog taekwondo Saveza plakete za najbolje rangirane borce u svojim kategorijama i za prva mjesta na nacionalnoj rang listi.

Sve ovo ne bi bilo bez trenera koji svih ovih trinaest godina rade sa svojim foksićima. Trenerica Sanela Tolić Medak, izbornica Hrvatske reprezentacije gluhih i trenerica tehniče reprezentacije gluhih. Feđa Medak, trener natjecateljske reprezentacije gluhih , a ove godine je bio jedan od trenera Hrvatske Kadetske Reprezentacije koja je u ženskom dijelu osvojila ekipno drugo mjesto u Europi te sveukupno treće ekipno mjesto kadeti i kadetkinje, i prvo ekipno mjesto na Vukovar openu. Feđa je odradio i dio kao pomoćni trener juniorske reprezentacije na Galeb Belgrade Trophy Serbia Opena gdje je uz ekipu bio i trener – sudac Berislav Držanić.

Klub se ovom priliko zahvaljuje svim svojim članovima, roditeljima, donatorima i sponzorima, te ima želi sve najbolje u Novoj 2018. godini.

 

 Izvor informacija: Taekwondo klub Fox Bjelovar

_________________________________________________________________

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *