24. travnja 2018

“Cake shop” u Bjelovaru nudi skroz neobične i nesvakidašnje torte

Jelena Pavlić mnogim je Bjelovarčanima već dobro poznata, prvenstveno po svojim potpuno drugačijim tortama koje svakodnevno izrađuje u vlastitom “Cake shopu” u Bjelovaru. Bilo da je riječ o vjenčanju, krstitkama, proslavama rođendana ili rođenju djece, ova će kreativka, zahvaljujući svojim vještinama, znanju i slastičarskom iskustvu, uspijeti ispuniti sve ideje i želje klijenata.

Jelenine torte uvelike se razlikuju od standardnih kreacija, bilo da je tema nogomet, omiljeni likovi iz crtanih filmova, ljubav, automobili, cvijeće ili čak životinje, što upravo dokazuje fotografija na kojoj se nalazi nevjerojatna torta u obliku iguane.

 

Slatka fantazija, kreativnost i unikatnost glavna su obilježja kojima se Jelena Pavlić vodi pri izradi vlastitih slastica. Malo je reći kako Jelenini klijenti, nakon što vide njezinih ruku djelo, jednostavno ostanu bez teksta. Svojim svakodnevnim radom, Jelena iznova dokazuje kako je majstorica za novo i neobično, posebno kada su u pitanju torte u 3D obliku. No, svakako treba imati na umu da će se ova Bjelovarčanka vrlo rado prihvatiti i klasičnih ideja, odnosno torti nešto jednostavnijeg oblika i izričaja.

 

Tortica j.d.o.o

Jelena Pavlić

Izrada personaliziranih torti,kolača i ostalih slastica radi po sistemu narudžba-isporuka.
Narudžbe na tel.0981663593 ili osobno na adresi Ivana Gregurića 10. Bjelovar
Radno vrijeme: Pon-pet.od 9-12…..16-20h
Subota od 8-13 h

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *