21. travnja 2018

Brončana medalja za Andreu Pacadi na seniorskom prvenstvu Hrvatske

Taekwondo klub FOX nastupio je na seniorskom prvenstvu Hrvatske s jednom natjecateljicom, Andreom Pacadi koja je osvojila brončanu medalju. Andrea je izbivala jako dugo sa tatamija zbog raznih ozljeda i operacija te je zbog toga promjenila i težinsku kategoriju. Andrea je u borbi za medalju pobijedila natjecateljicu iz zagrebačkog kluba Contra sa 9:3 da bi u polufinalnoj borbi izgubila je od natjecateljice iz Karlovca Matee Kunović inače osvajačice medalja sa Europskih i Svijetskih prvenstava. Borba je bila  izjednačena do samog kraja te je Andrea izgubila zbog opomena sudaca i nažalost ostala bez svojeg četvrtog finala na prvenstvima države. Andrea je godinama uvijek bivala u finalima seniorskog prvenstva države, ali ozljede i duga pauza učinili su svoje.

Njen klupski kolega Kevin Češljar otišao je na pripreme s nacionalnim timom te brusi formu za nadolazeće Prvenstvo Svijeta za juniore koje se odrzava u Tunisu.

U klubu je boravila dva tjedna i švicarska reprezentativka Nehima Jessica Ehigie koja se ponovno vraća u bjelovarski klub Fox nakon svjetskog prvenstva te dovodi još petero svojih klupskih kolega na desetodnevne pripreme u Fox Brlog. Zainteresiranost su pokazali i neki Zagrebački klubovi tako da dobre atmosfere i dobrih treninga neće nedostajati.

Tekst i foto:  Feđa Medak

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *