21. svibnja 2018

Bjelovarski plesači nastupili u Samoboru

Protekli vikend u Samoboru je održano plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima, u organizaciji ŠPK ”Samobor”.

Na natjecanju je nastupilo 75 plesnih parova u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz 18 klubova, a sudilo je 6 sudaca.

Na natjecanju u PILOT PROJEKTU nastupilo je 120 natjecatelja, a među njima i natjecatelji bjelovarskog ŠPK ”H-8”, njih 7 u pojedinačnim nastupima i u plesnim parovima.

U pojedinačnim nastupima osvojili su 24 bronce i 3 srebrene oznake medalje i diplome, dok su u paru osvojili 1 srebrnu oznaku medalje i 5 brončanih.

Jan Bradić u pojedinačnom nastupu u engleskom valceru, cha-cha-cha i Jivu osvojio je srebrene oznake i diplomu.

U pojedinačnom nastupu engleskog valcera, cha-cha-cha i Jive, Petra Srebrenović, Lena Medvedović, Matea Prskalo, Jana Polak, Vanesa Račan i Iva Horvat osvojile su brončane oznake i diplome.

Par Jan Bradić-Petra Srebrenović osvojili su srebrnu oznaku u engleskom valceru, dok su u cha-cha-cha osvojili brončanu oznaku i diplomu.

Par Iva Horvat i Jana Polak, Vanesa Račan – Matea Prskalo u engleskom valceru i cha-cha-cha osvojile su brončane oznake i diplomu.

Slijedeće plesno natjecanje održat će se u Koprivnici 4.11.2017. (sportska dvorana Srednje škole)  u organizaciji ŠPK ”Koprivnica”.

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *