21. veljače 2018

Bjelovarske veslačice „Nereide“ srebrene na četvrtom „Maratonu lađarica“ na Neretvi

Na 4. Maratonu lađarica održanom na Neretvi 10. kolovoza 2017. godine naše Bjelovarčanke iz Sportske udruge „Nereide“ osvojile su drugo mjesto i postale srebrene veslačice. Što reći nego pohvaliti i čestitati našim curama na odličnom rezultatu jer ovo je njihovo prvo natjecanje. Prije odlaska na Neretvu najavile su što bolji plasman, a ovo je ne „samo“ bolji nego „vrhunski“ rezultat naših veslačica.

Na stazi duljine od 10 kilometara, naše Nereide pokazale su energiju, znanje i vještinu kao prave ribe u vodi. Prvo mjesto osvojile su Gusarice iz Metkovića, drugo bjelovarske Nereide koje su bile sjajnije i bolje od druge domaće ekipe Metkovki iz Metkovića. Četvrto mjesto zauzele su lađarice iz Siska, a peto cure iz Opuzena.

Srebro je tu, čestitke našim curama i puno sreće zlatnim Argonautima koji nastupaju sutra, 12. kolovoza 2017. godine u 17,00 sati na 20. Maratonu lađa.

Foto: maraton-ladja.hr

Na jubilarnom Maratonu lađa od Metkovića do Ploča, duljine 22, 5 kilometara sudjelovat će 30 posada, točnije 400 veslača.

Sretno dečki, Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija je uz vas!

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *