22. svibnja 2018

Bjelovarčani uživali u poznatom hrvatskom mjuziklu “Jalta, Jalta” koji se izvodi punih 46 godina

U sklopu 16. BOK Festa, u petak navečer, Bjelovarčani su uživali u poznatom hrvatskom mjuziklu “Jalta, Jalta” koji se izvodi punih 46 godina, u izvedbi Kazališta Komedija. Ovo glazbeno i glumačko remek djelo privuklo je brojne gledatelje koji su napunili do zadnjeg mjesta Školsko – sportsku dvoranu u Bjelovaru. Nije čudno što su ulaznice rasprodane u prvim danima BOK Festa, kad je riječ o pravom glazbenom i umjetničkom djelu, redatelja Vlade Štefančića i odlične glumačke ekipe: Renata Sabljak, Đani Stipančev, Ronald Žlabur, Sandra Bagarić, Danijela Pintarić, Dražen Čuček, Adalbert Turner i mnogi drugi.

Omiljeni BOK Fest približava se svom kraju, pa večeras, u 18,00 sati možete pogledati radio dramu “Spašeni” u vagonima na Željezničkom kolodvoru u Bjelovaru, a nakon toga u Bjelovarskom kazalištu, u 20,00 sati monodramu, “Ja, Preradović” u izvedbi našeg sugrađanina Mladena Medaka Gage.

Sutra, 13. svibnja, u Gradskom muzeju Bjelovar, u 12,00 sati, održat će se izložba pod nazivom “U potrazi za izgubljenom šahtom”.

Izložba se otvara performansom umjetnika ispred Gradskog muzeja Bjelovar.

Dođite i uživajte!

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *