21. veljače 2018

Bjelovar Brass ansambl predstavio svoj novi CD koncertom “Večeri sa skladateljima”

U sklopu programa povodom  Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja u bjelovarskom Domu kulture,  u četvrtak 28. rujna, Bjelovar Brass ansambl pod vodstvom profesora  Zlatka Strčića predstavio je svoj novi nosač zvuka.  Svečano predstavljanje upriličeno je uz Koncert  i druženje s našim poznatim skladateljima pod nazivom “Večeri sa skladateljima”. Voditelj glazbene večeri bio je šarmantni Vojo Šiljak, a gosti vrhunski skladatelji i glazbenici.

Koncert je privukao brojnu publiku koja je pljeskom i ovacijama ispratila svaku glazbenu izvedbu.

Koncert je pratio i gradonačelnik grada Bjelovara Dario Hrebak i zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec. Na kraju večeri,  gradonačelnik je čestitao profesoru i voditelju Zlatku Strčiću, i svim članovima Bjelovar Brass ansambla na lijepoj glazbenoj večeri.

– Zahvaljujem se i svim gostima koji su nas počastili svojim dolaskom i čast je da smo večeras ovdje u Bjelovaru uživali u djelima vrhunskih glazbenika. Hvala i onima,  koji  nažalost više nisu s nama, a čija smo dijela večeras čuli i koja će sigurno biti zapisana u povijesti Hrvatske glazbe, rekao je gradonačelnik i dodao da će ovaj CD biti poklon  posjetiteljima koji dođu u grad Bjelovar, jer doista se Bjelovar ima čim ponositi.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *