26. travnja 2018

ANTE TOPALOVIĆ nije prošao, ali je čestitao pobjednicima Hrebaku i Posavcu

U večernjim satima, nakon objave rezultata, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Bjelovara Ante Topalović je rekao:

– Izbori su prošli, barem prvi krug i za početak čestitam pobjednicima gospodinu Hrebaku i gospodinu Posavcu na ulazak u drugi krug. Kampanja je bila kratka, ali intenzivna i birači su rekli svoje. Zahvaljujem svom timu koji je bio uz mene i odradio, ja bio rekao odličnu kampanju. Također zahvaljujem svim biračima koji su nam dali svoje povjerenje i dali svoj glas za gradonačelnika, ali i za Gradsko vijeće gdje smo daleko najbolja lista i zahvaljujem svima onima koji su mi privatno davali podršku, za početak mojoj supruzi i svim prijateljima, rekao je Ante Topalović i dodao da su ovo samo još jedni izbori, ni prvi ni zadnji.

Što se tiče Gradskog vijeća, Ante je dodao da ne želi predviđati unaprijed jer ne zna ni tko će biti gradonačelnik, ali ni to kako će se posložiti većina u Gradskom vijeću.

Povezani članci

1 Komentar

  1. dado

    topaloviću nisi prošao iz jednostavnih razloga jer si prenapuhan i misliš da si najpametniji i taj koji te je tu stavio želi te se rješit kad već sam nećeš otići jer misliš da si najpametniji,inače ja sam član HDZ od 1990.i stalno sam glasao za HDZ kao i ovaj put osim što tebe za gradonačelnika nisam zaokružio a stranku za vijeće jesam,tako je dosta ljudi koje poznam napravilo tu si izgubio što ja znam 50-tak glasova

    Repliciraj

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *