25. svibnja 2018

U Bjelovaru održana Gradska smotra LiDraNo 2018.

U Bjelovarskom kazalištu, 25.siječnja održan je LiDraNo, smotra učenika srednjih škola grada Bjelovara, u organizaciji Medicinske škole Bjelovar i pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i Bjelovarsko- bilogorske županije.

Učenici su se natjecali u literarnom i dramsko-scenskom izražaju, a sudjelovalo je oko 60-ak učenika s područja grada Bjelovara. Program su vodili Petar Oslovar i Ena Ravlić, a komisiju su činili nastavnici koji se bave dramskim izražajem, glumci i spisatelji.

Prije početka predstavljanja sudionika LiDraNa, ravnateljica Medicinske škole Bjelovar, Biljana Balenović je kazala:

– Lidrano je smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva, a njegova svrha  je njegovanje izgovorene i napisane hrvatske riječi. Svi sudionici predstavit će svoje radove, a nakon toga održat će se okrugli stol, i oni najbolji ići će na županijsku smotru LiDraNa koja će se održati u Bjelovaru, u organizaciji Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar.

U ime Grada Bjelovara, sve sudionike smotre pozdravila je zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec.

– Izuzetna mi je čast sudjelovati na ovakvim smotrama, koje pokazuju veliki trud i rad nastavnika s djecom od vrtićke do srednjoškolske dobi. Sve ovo je potrebno, jer svaki vaš nastup i javni govor ispred određene količine ljudi, uvijek će vam u životu pomoći, bez obzira kojim se zanimanjem u budućnosti bavili. Želim vam puno uspijeha i zahvaljujem svima, jer svaki vaš rad doprinosi razvitku grada Bjelovara.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *