19. travnja 2018

15. jubilarni Božićni gala koncert napunio bjelovarsku dvoranu

Velike ovacije za Gabi Novak

 

Bio je ovo početak tjedna za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima Božićnog gala koncerta koji je po 15. put napunio bjelovarsku Školsko-sportsku dvoranu.

Veliki broj posjetitelja uživao je u božićnim pjesmama domaćih i stranih izvođača. Od domaćih zvijezda najveće ovacije zasluženo je dobila Gabi Novak koja je svojim nastupom i pjesmama oduševila publiku. Vrijedilo je doći na ovaj koncert upravo da se čuje Gabi i neke od njenih najboljih pjesama. Izvrsna je bila i Vanna, kao i Anna Ross iz Engleske, te duet The Baseballs iz Njemačke i domaći izvođači Saša Lozar, Matija Dedić i Adalbert Turner Juci.

Odličan pozadinski nastup imali su klinci iz Studia za ples KMC, ali i cure iz Vokalnog ansambla Brevis su bile na visini zadatka, te su također dobile zaslužene ovacije publike. Bez Brevis ansambla, Božićni gala koncert u Bjelovaru zasigurno ne bi bio isti.

Čini se da se iz godine u godinu gledalište širi parketom rukometne dvorane koja postaje sve tjesnija, kada se u njoj odvija ovakav glazbeni koncert. Premda su prostor dijelili  s brojnim kamerama Hrvatske televizije, gledatelji su zauzeli gotovo sav prostor skroz do bine i Revijskog gala orkestra koji je i ove godine briljirao pod vodstvom dirigenta Alena Bjelinskog. Maestro Bjelinski gotovo je zaštitno lice ovog koncerta kao i Revijski gala orkestar sastavljen od glazbenika profesionalaca od kojih je veliki broj Bjelovarčana. 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *